Price iz dijaspore

Epizoda 143 - Elektricna gitara Djordja Ivanovica (Dablin, Irska)

January 5, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

Na podcastu Priče iz dijaspore danas se bavimo rok i rnb bubanj muzikom devedesetih. Moj današnji gost je muzičar Djordje Ivanović. Djordja zatičemo u Dablinu gde uspešno gradi svoju medjunarodnu karijeru snimajući u studiju koji su koristili legendarni Rolling Stones-i i U2.

Ukoliko vas zanima kako je Djordje došao do Dablina i Irske, kao i kako izgleda baviti se rok muzikom u Irskoj, onda ne smete propustiti ni ovu premijernu epizodu podcasta Priče iz dijaspore u video formatu! Uživajte!

Djordjev YouTube kanal

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App