Price iz dijaspore

Epizoda 144 - O coachingu i motivacionom govornistvu sa Milicom Ristic (Njujork,SAD)

January 12, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

Na podcastu Priče iz dijaspore danas se bavimo coachingom i motivacionim govorništvom. Moja današnja gošća je Milica Ristić, motivaciona govornica i mindset coach.

Nakon početnih koraka u kreativnoj industriji, u smiraj korona pandemije, Milica pokreće sopstveni biznis (Milor Coaching) odnosno započinje svoju karijeru coacha i motivacione govornice. Sa Milicom sam razgovarao o njenoj imigraciji u SAD, njenom putu od kreativne industrije do mindset coach-a danas, kao i kako će njena nova industrija izgledati u budućnosti. Posebno smo se osvrnuli i na to zašto danas svako mora da ima svog coacha. Uživajte!

Milor Coaching

Za više korisnih informacija o adaptaciji na američki sistem i životu u Americi posetite Blog Američki San

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App