Price iz dijaspore

Epizoda 145 - Tenor Goran Dime (Toronto,Kanada)

January 19, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

Moj današnji gost je Goran Dime, operski tenor i pop pevač. Dimeta danas zatičemo u Torontu gde se uporedo bavi kako operskim pevanjem tako i svojom muzičkom pop karijerom. Sa Dimetom sam razgovarao o njegovim pevačkim počecima u Srbiji, školovanju za tenora u Italiji, muzičkoj karijeri u Srbiji i na međunarodnom nivou, ali i potonjem iseljavanju u Kanadu i novim počecima. Uživajte!

Goran Dime website

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App