Price iz dijaspore

Epizoda 147 - O scenografiji sa Irenom Hadzi Djordjevic (Cikago,SAD)

February 9, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

Moja današnja gošća na podcastu je Irena Hadži Đorđević, naša scenografkinja iz Čikaga.

Sa Irenom sam razgovarao o njenom interesovanju za scenografiju, studijama iste u Beogradu, odlasku na master studije u Čikago, a posebno o tome šta je scenografija, kao i koliko se rad na scenografiji razlikuje između pozorišta i filma. U drugom delu razgovora posebno smo se osvrnuli na Irenim radni dan na setu, budućnost njene profesije, kao i na Irenine buduće planove. Uživajte!

Za više korisnih informacija o adaptaciji na američki sistem i životu u Americi posetite Blog Američki San

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App