Price iz dijaspore

Epizoda 148 - O fine dinningu sa Zivkom Radojcicem (Njujork,SAD)

February 16, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

Ove nedelje na podcastu Priče iz dijaspore se bavimo kuvanjem i fine dinning-om!

Moj ovonedeljni gost je Živko Radojčić, profesionalni kuvar i osnivač ugostiteljskog brenda Loza NYC. Sa Živkom sam razgovarao o njegovim ranim počecima u Srbiji, preseljenju za SAD i Njujork, prvim kulinarskim poslovima, kulturi ishrane, koja kuhinja nama sa Balkana najbolje leži, a posebno o uticaju korone na ugostiteljsku industriju, odnosno kako je on baš u doba korone pokrenuo inovativni biznis model pod imenom Loza NYC. Uživajte!

Za više korisnih informacija o adaptaciji na američki sistem i životu u Americi posetite Blog Američki San

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App