Price iz dijaspore

Epizoda 151 - O izdavackoj industriji u Londonu sa Natasom Delic (London, UK)

March 9, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Ove nedelje na podcastu Priče iz dijaspore se bavimo izdavačkom industrijom u Londonu, ali malo i preciznim alatima i umetnošću moje današnje gošće Nataše Delić.

Sa Natašom sa razgovarao o njenim studijama primenjene umetnosti u Hagu, iseljavanju za Veliku Britaniju i master studijama u oblasti izdavaštva, početnim koracima u izdavačkoj industriji, žigovima i intelektualnoj svojini, kao i za sam kraj o njenom današnjem poslu - pomaganju porodičnog biznisa koji se bavi proizvodnjom i distribucijom preciznih alata. Uživajte!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App