Price iz dijaspore

Epizoda 152 - Nas bartender, bar owner i autor iz Majamija - Danilo Bozovic

March 16, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Na podcastu Priče iz dijaspore danas se bavimo bar kulturom i poslom bartendera odnosno bar ownera. Moj današnji gost je Danilo Božović, profesionalni bartender, bar owner i autor iz Majamija, SAD.

Danilo je trenutno suvlasnik Swizzle Rum Bar & Drinkery u Majamiju. 2018-e godine je osvojio zlatnu medalju za SAD na Remy Martin Global Cocktail Competition-u, a u medjuvremenu je postao i autor jer je napisao dve knjige o barmenskoj profesiji. Sa Danilom sam razgovarao o njegovom odrastanju u Beogradu, specijalizaciji za posao bartendera, odlasku za SAD i Njujork, osvajanju zlatne medalje za SAD na medjunarodnom takmičenju u Parizu, kao i prelasku za Majami, narednim planovima ali i autorskom radu. Uživajte!

Danilov website

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App