Price iz dijaspore

Epizoda 153 - O Brazilu i venture capitalu sa Ivanom Jelic (Minhen,Nemacka)

March 30, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Na podcastu Priče iz dijaspore danas se bavimo Brazilom i venture capital investiranjem iz ugla moje današnje gošće, Ivane Jelic.

Ivana danas radi kao mentor za start-upove i venture capitalist odnosno bavi se finansiranjem start-upova i inovativnih ideja. Ivanu je život vodio od rodne Srbije, preko UK-a, gde je studirala i ušla u svet finansija, Brazila i Francuske do Minhena i Nemačke danas. Malo je jedna epizoda da sve ove detalje pokrijemo, tako da obećavam da ću Ivanu još jednom pozvati u goste nekom narednom prilikom. U ovoj epizodi smo se fokusirali, kako i naziv kaže na Ivanine avanture u Brazilu i venture capitalist poslove. Uživajte!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App