Price iz dijaspore

Epizoda 155 - Milovan Rankov, konsultant iz Frankfurta (Nemacka)

June 1, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Na podcastu Priče iz dijaspore danas imam priliku da ugostim Milovana Rankova, bivšeg akademika, a danas biznis konsultanta iz Frankfurta (Nemačka).

Sa Milovanom sam razgovarao o njegovom životnom putu od rodne Kule preko godina studija ekonomije u Novom Sadu do Frankfurta danas. Milovan danas radi za Accenture, jednu od najvećih konsultantskih kuća na svetu. Priču o Accenture-u smo ostavili za sam kraj kao šlag na tortu, a u toku razgovora smo se bavili raznim temama iz Milovanovog života: odrastanjem u rodnoj Kuli, odlasku za Novi Sad na studije, kako se odlučio za odlazak za Nemačku i Frankfurt, akademskoj karijeri tokom radnog dana odnosno poslu izbacivača u lokalnim noćnim klubovima noću tokom prvih godina emigrantskog života, planovima za budućnost, ali i kako vidi život u Frankfurtu i da li bi ga kao grad preporučio za život. Uživajte i ne zaboravite da ostavite komentare, lajkujete i sharujete ukoliko vam se epizoda svidja!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App