Price iz dijaspore

Epizoda 157 - Reziser i hobi farmer iz Ajove (SAD) - Petar Madjarac

July 27, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Jednokratne donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore možete ostvariti putem PayPala 

Na podcastu Priče iz dijaspore danas sam imao priliku da ugostim Petra Madjarca, režisera, marketing profesionalca i hobi farmera iz Ajove (SAD).

Sa Petrom sam razgovarao o njegovom odrastanju između Hrvatske, Austrije i SAD-a, studijama režije, interesovanju za marketing, a posebno o poljoprivredi i izazovima sa kojima se farmeri svakodnevno suočavaju. Posebno smo se dotakli i Petrovog hobija - porodične farme u Hrvatskoj, ali i budućnosti poljoprivrede, odnosno kako klimatske promene utiču na farmere i njihovu delatnost. Uživajte i ne zaboravite da ostavite komentare, lajkujete i sharujete ukoliko vam se epizoda svidja!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App