Price iz dijaspore

SPECIJAL 2 - Drugi rodjendan Prica iz dijaspore

January 26, 2022

Interesuje vas virtuelna kancelarija? Onda je Otvaranje firme .com pravo mesto za vas! 

Virtuelna kancelarija u Beogradu - prvi mesec besplatno pozivom na podcast Priče iz dijaspore. Otvaranje firme u Srbiji za strance, kao i za domaće državljane, možete naručiti online.

Da li ste već čuli za Balkanski kutak? Balkanski kutak je platforma koja okuplja celu ex-Yu dijasporu na jednom mestu. Zanima vas gde je najbliži ex-Yu restoran, naš advokat, doktor, sportski klub, kada je sledeća svirka ili dečija priredba? Posetite Balkanski kutak . com i jednim klikom pronađite ex-Yu dijasporu i njene događaje u Vašem okruženju.

Trenutno možete pronaći ex-Yu dijasporu u Berlinu, Hamburgu i Nirnbergu, a uskoro i u ostalim gradovima Nemačke a i širom sveta. Registrujte se na Balkanski kutak . com i utičite na dalji razvoj i širenje platforme vašim konstruktivnim pitanjima i sugestijama.

Patreon donacije za dalji razvoj podcasta Priče iz dijaspore  

26. januar je poseban datum za podcast Priče iz dijaspore. Pre 2 godine, 26. januara 2020. godine, izašla je prva epizoda podcasta! 

Do drugog rodjendana snimio sam preko 150 što intervjua, što bonus i specijal epizoda, baš kao što je i ova današnja. Interesuje vas kako se kotira podcast Priče iz dijaspore u odnosnu na globalnu, regionalnu i domaću scenu? Onda poslušajte današnju epizodu u kojoj sam, između ostalog, o tome razgovarao sa Goranom Vojteškim, kolegom podcasterom i jednim od osnivača platforme podcast.rs. U razgovoru sa Goranom dotakli smo se i poslednjih trendova u podcast svetu, ali i kako se razvija domaća podcast scena. Uživajte u još jednom specijalu na podcastu Priče iz dijaspore!

Priče iz dijaspore možete gledati i na YouTube-u

Podbean App

Play this podcast on Podbean App